Popusti za člane Društva pljučnih in alergijskih bolnikov Slovenije

Popusti veljajo ob predložitvi veljavne članske izkaznice. Izjema sta spletni trgovini Futunatura in Malinca, kjer morate vpisati kodo za popust.  

SOLNI CENTRI
Solni centri v različnih krajih članom našega društva omogoča solne terapije po ugodnejši ceni. Na prvo (spoznavno) terapijo priznavajo 50 % popusta. Če se odločimo za nadaljnje terapije, imamo ob nakupu desetih terapij še tri terapije brezplačno. Paket terapij je treba izkoristiti v enem letu od dneva nakupa. Za terapije se je treba predhodno naročiti.

SOLNI CENTRI v katerih lahko koristite popust:
LJUBLJANA, Center solnih terapij, Krivec 5, Ljubljana, www.solna-terapija.si, tel.: 040 845 138
KRANJ, Solna soba Salvita, Ljubljanska cesta 35 a, Kranj, www.salvita.si, tel.: 051 235 857
MARIBOR, Solni kristal, Češka ulica 14, Maribor, www.solni-kristal.si, tel.: 070 682 382 
RADOVLJICA, Solna hiša, Kopališka cesta 5, Radovljica, www.solnahisa.si, tel.: 051 281 830
MOZIRJE, Solni planet, Na trgu 51, Mozirje, www.solni-planet.si, tel.: 041 324 507
AJDOVŠČINA, Solni objem, Tovarniška cesta 2B, Ajdovščina, solni.objem@gmail.com, tel.: 040 850 016

TERME KRKA
V razkošju narave Šmarjeških Toplic in Dolenjskih Toplic ter strunjanskih klifov si boste nabrali novih moči in se nadihali svežega, čistega zraka.
Terme Krka za člane društva in njihove spremljevalce priznavajo 10 % popusta na veljavne cene zdravstvenega programa in namestitve (z izjemo akcijskih ponudb) v Termah Dolenjske Toplice, Termah Šmarješke Toplice in Talasu Strunjan.
Skupni seštevek popustov za namestitev lahko poleg že navedenega popusta vključuje še dodatnih 10 % popusta za upokojence (pri bivanju najmanj pet noči) in 10 % popusta na članstvo v Klubu Terme Krka.
Odpoved rezervacije je član DPABS dolžan posredovati v recepcijo izbranega hotela sedem dni pred začetkom predvidenega bivanja. Ugodnosti priznavajo članom DPBS in njihovim spremljevalcem ob predložitvi veljavne članske izkaznice.
Individualne rezervacije član opravi pri Kontaktnem centru Term Krka (tel. 08 20 50 300, e-naslov: booking@terme-krka.eu) z obvezno navedbo, da je član društva DPBS.

TERME VIVAT–SONČNI PARK, Moravske Toplice
Terme VIVAT v Moravskih Toplicah ponujajo prijetno bivanje in kopanje v toplem objemu termalne vode, sprehode po številnih okoliških gričih, kolesarjenje po označenih in urejenih kolesarskih poteh ter edinstvenost prekmurske kulinarike ob prijaznosti ljudi, ki tam živijo.
Ugodnosti za člane društva in njihove družinske člane:
• 15-% popust na vse aktualne pakete, objavljene na spletni strani Term Vivat (https://vivat.si/paketi-akcije). Popusti se med seboj izključujejo.
• 15-% popust na redne cene za dnevne obiskovalce vkopališču Term Vivat, salonu Tawan, wellness centru Vivat, svetu savn Term Vivat. Popusti se obračunajo od osnovnih cen in se med seboj izključujejo. Popusti veljajo na standardne kopalne karte in veljajo tudi za družinske člane.
Rezervacije: 02 538 21 00, info@vivat.si

GH DONAT, Rogaška Slatina, in GH BELLEVUE, Pohorje
V Grand hotelu DONAT Superior v Rogaški Slatini in Grand hotelu BELLEVUE na Pohorju priznavajo članom društva in njihovim spremljevalcem (prijateljem in družinskim članom):
10-% popust na že znižane cene po akcijskih cenikih (cenik Grand hotela DONAT Superior v Rogaški Slatini in cenik Grand hotela BELLEVUE na Pohorju).
Akcijska cena za dve nočitvi s polpenzionom v dvoposteljni sobi v Grand hotelu BELLEVUE na Pohorjuje že od 120 € na osebo. Na to ceno članom društva priznavajo še 10-% popust. Akcijska cena za tri nočitve z zajtrkom v mali dvoposteljni sobi v Grand hotelu DONAT Superior v Rogaški Slatini je že od 201 € na osebo. Na to ceno članom društva priznavajo še 10-% popust.
Povpraševanje glede zasedenosti posredujte na:
GH DONAT Superior: 03 81 13 000, info@ghdonat.com
GH BELLEVUE: 02 60 75 100, recepcija@ghbellevue.si
Do 30. 6. lahko storitve plačate tudi s turističnim bonom.

TERME ZREČE in ROGLA
Terme Zreče z urejenimi površinami, s prečudovitim hotelskim kompleksom v objemu gozdov na Rogli ponujajo različne ugodnosti med bivanjem ali pa zgolj obiskom in uporabo športnih kompleksov na Rogli.
Za člane DPABS so na voljo nekatere posebne ugodnosti:
• 10 % popusta glede na redne cene vseh penzionskih storitev na Rogli in v Termah Zreče,
• 10 % popusta za športne storitve ter
• 10 % popusta glede na redni cenik za vstop v bazen in savne KTC Rogla.

TERME SNOVIK
V prelepo Tuhinjsko dolino v bližini Kamnika vabijo prijetne Terme Snovik, kjer se lahko razvajamo v bazenih s termalno vodo in se sproščamo ob njihovih storitvah wellnessa.Članom DPABS in njihovim ožjim družinskim članom v Termah Snovik priznavajo:
• 20-% popust na redne kopalne karte (popust ne velja na prenosljive in družinske vstopnice, darilne vrednostne bone in kopalno paketno ponudbo),
• 20-% popust na vse wellness storitve (masaže, savne, kozmetične storitve, fizioterapijo, knajpanje), ne pa na paketne storitve wellness,
• 10-% popust na aktualno paketno ponudbo za bivanje.
Popusti veljajo na redne cene (ne na doplačila) in se ne seštevajo.

BIOTERME Mala Nedelja
Bioterme Mala Nedelja priznavajo članom DPBS in ožjim družinskim članom, ki koristijo ugodnosti skupaj s članom:
• 20-% popust na redni cenik kopaliških storitev v termalnem parku Bioterme Mala Nedelja,
• 10-% popust na cenik pripravljenih aranžmajev in redni cenik nastanitve v glamping naselju Sončna dolina in Hotelu Bioterme.
Ugodnosti ne veljajo med počitnicami in prazniki.

PULMODATA
PULMODATA Mengeš, in prodajni salon PULMOCENTER,
Slovenska cesta 38 b, Mengeš
Podjetje PULMODATA, d. o. o., Mengeš, v svojem prodajnem salonu PULMOCENTER v središču Mengša na Slovenski cesti 38 b ponuja vse pripomočke za lajšanje dihalnih težav in strokovno podporo pri njihovi uporabi.
Vsi nasveti v PULMOCENTRU so brezplačni.
Podjetje PULMODATA, d. o. o., Mengeš, ponuja 10 % popusta pri nakupu vseh artiklov v prodajnem salonu PULMOCENTER v Mengšu. Za nekatere artikle, ki bodo v prodajnih akcijah, pa bodo priznali kar 15 % popusta.

FUTUNATURA
FutuNatura je spletna trgovina s širokim asortimentom izdelkov za zdravje. Za člane društva omogočajo nakup po ugodnejši ceni.
Za nas so oblikovali kodo za 19 % popust na vse izdelke iz njihove ponudbe. Koda za popust je bila objavljena v glasilu april 2022 oz. jo lahko dobite na društvu. 
Izdelke lahko naročite na spletni strani www.futunatura.si, po telefonu 01 82 84 895 ali na info@futunatura.si.

Kako pri naročilu unovčite kodo za popust?
Pri naročanju na spletni strani kodo za popust ali ugodnost vnesete v košarici, pri prvem koraku, v okvirček na desni in kliknete gumb Potrdi.
Pri telefonskem naročanju ali naročanju po e-pošti kodo ustno ali pisno posredujte svetovalcu.
Za dodatne informacije se lahko obrnete na FutuNaturo.

MEDICOTEHNA
Podjetje Medicotehna, d. o. o., Zadobrovška cesta 42 a, 1260 Ljubljana Polje, nudi vsem članom naslednje ugodnosti:
• ob najemu vseh medicinskih pripomočkov najmanj 10 % popusta,
• ob nakupu novih medicinskih pripomočkov najmanj 10 % popusta.
V poslovalnici na Zadobrovški cesti 42 a, Ljubljana Polje, ob predhodni najavi vsem članom nudijo tudi nasvete v zvezi s pripomočki, ki jih tržijo.
Ob nakupu se član predstavi z veljavno člansko kartico. Popusti se ne seštevajo.
Tel.: 01 52 91 543, Faks: 01 52 91 546, info@medicotehna.si, www.medicotehna.si)

MALINCA
Malinca je blagovna znamka z zdravo prehrano, prehranskimi dopolnili in naravno kozmetiko, hkrati pa je tudi portal z recepti in nasveti za zdravo življenje. Malinca je spletna trgovina, za katero se skriva približno 100 različnih naravnih prehranskih in kozmetičnih izdelkov. Za nas so oblikovali 10% kodo za popust na vse njihove izdelke. Koda za popust je bila objavljena v Oktobrskih novicah 2022, ki ste jih prejeli na vaš e-poštni naslov oz. jo lahko dobite na društvu.

Kako pri naročilu unovčite kodo za popust?
Pri naročanju na spletni strani kodo za popust ali ugodnost vnesete v košarici, pri drugem koraku imenovanem kuponi in darilne kartice. V polje kupon (promocijska koda) vnesete kodo in kliknete potrdi.