Dogodki (organiziramo)

Razpis za 25. tekmovanje mladih Zdrav dih za navdih 2023/24

Vsem osnovnim in srednjim šolam v Sloveniji


VABILO ZA SODELOVANJE NA RAZPISU 25. DRŽAVNEGA TEKMOVANJA ZDRAV DIH ZA NAVDIH ZA UČENCE OSNOVNIH IN DIJAKE SREDNJIH ŠOL ZA ŠOLSKO LETO 2023/24

Preberi več

Tradicionalno jesensko srečanje članov DPABS Pomurja

Vabimo vas na tradicionalno jesensko srečanje članov DPABS Pomurja in njihovih svojcev, ki bo v petek, 6. 10. 2023. Srečali se bomo ob 16. uri v Vitomarcih 42 (Osnovna šola Vitomarci), v Občini Sv. Andraž v Slovenskih goricah. Za udeležbo se je potrebno prijaviti.

Preberi več

Aktivirajmo svoja pljuča na Primorskem

Obhodili smo že Gradiško jezero in si ogledali grad Kamen v Begunjah, tokrat pa gremo na Primorsko. Dobimo se pred hotelom Svoboda v Strunjanu, 4. 10. ob 9:30. S člani, ki bodo takrat tam preživljali rehabilitacijski oddih, boste akivno delili delček vsakdanjika, se naužili prijetne klime in razpoloženja.

Za pohod se morate prijaviti. Vabljeni, da skupaj preživimo lep dan ter aktiviramo svoja pljuča.

Preberi več

11. Društveni rehabilitacijski oddih v Strunjanu, 2023

Vabimo vas na sedaj že tradicionalno enajsto društveno obnovitveno rehabilitacijo v Strunjanu.

Preberi več

Ob šopku spomladanskega cvetja - Alergijski rinitis in navskrižne alergije

Pridružite se nam v sredo, 15. februarja 2023, ob 17.00 v prostorih Čebelarskega Centra v Lescah, na tematsko srečanje z naslovom OB ŠOPKU SPOMLADANSKEGA CVETJA - Alergijski rinitis in navskrižne alergije.

Preberi več

Zamenjaj cigareto za smuti

Pridružite se nam na dogodku ''Zamenjaj cigareto za smuti'', ki bo potekal v soboto, 4. februarja 2023, med 10. in 16. uro, v centru Supernova Qlandia Maribor. Najdete nas nasproti lekarne.   

Preberi več

Preventiva in zaščita pri pnevmokoknih okužbah, pljučnici in sezonski gripi

Vabljeni na predavanje preventiva in zaščita pri pnevmokoknih okužbah, pljučnici in sezonski gripi, v ponedeljek 16. januarja 2023.

 

Preberi več

26. srečanje z zborom članov DPABS v Kamniku in obisk arboretuma, 4. junij 2022

Letošnje srečanje z zborom članov DPABS je potekalo v Domu kulture Kamnik. Mesto Kamnik velja za mesto z bogatima zgodovino in kulturno dediščino, je mesto z dušo. Kulturni dogodki in številne prireditve bogatijo staro mestno jedro v vseh letnih časih in privabljajo obiskovalce z vseh koncev Slovenije.

Obiskali smo tudi Arboretum Volčji Potok

Preberi več

Deveti rehabilitacijski oddih v Strunjanu, 2021

Po lanskoletnem nenačrtovanem premoru zaradi covida smo se letos že devetič udeležili rehabilitacijskega oddiha v klimatskem zdravilišču Talaso Strunjan, ki nam ga vsako leto pomagajo organizirati Terme Krka Novo mesto.

Preberi več